Cele mai bune baterii

November 1st, 2012 Comments Off on Cele mai bune baterii

Aseara am cumparat niste acumulatori Duracell, pentru ca in casa nu mai folosim de mult baterii obisnuite ci acumulatori care pot fi refolositi/reincarcati de cateva sute sau mii de ori. Pana acum am folosit Varta, Sony, Sanyo si inca o marca irlandeza: Hahnel. Foarte multumit de toate 4 marcile. Cei Hahnel ii avem de 4-5 ani si inca ii mai folosim, mai pot fi reincarcati si functioneaza OK.

Aseara insa am mai vrut sa cumpar cativa acumulatori si am avut de ales intre GP, inca ceva noname care nu imi vine acum in minte si maretul brand Duracell.

Iata cat de departe poate merge marketingul:

Bateriile Duracell tin de 5 ori mai mult. Asa se lauda ei. Acum depinde si decat cine sau de cat ce. Tot ei ne lamuresc, cu litere mai mici: doar decat bateriile Duracell Supreme. Adica nu decat alte baterii sau alte branduri? Cica NU.

Si mai interesant este cand tin mai mult: “when not in use”. Cand nu sunt folosite care va sa zica. Adica la stocare ? Cam asa ceva: Bateriile Duracell “basina de purcel” tin de 5 ori mai mult in depozit. Daca incepi sa le folosesti cat or tine oare?

duracell

duracell

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading Cele mai bune baterii at Eddy Dragan's Blog.

meta