Auchan e enervant

February 24th, 2016 Comments Off on Auchan e enervant

Sau cel putin Auchan Militari in care ajung ajungeam destul de frecvent. Ca acum nu mai ajung ca sa nu imi stric fengshui-ul.

Am sa las mai jos cateva chestii care sa ma faca sa ma razgandesc pe viitor daca ma mai “mananca” sa merg la cumparaturi in Auchan.

  1. Raionul de legume-fructe e destul de varza. Am mers in Auchan dupa cartofi, morcovi si albitura in cateva zile consecutiv doar ca sa ma enervez. Cartofii erau sub orice critica, am incercat sa gasesc 1 kilogram de cartofi care sa poata fi folositi si nu am reusit sa gasesc. Cateva zile la rand. La morcovi aceeasi problema. Albitura gasesti odata pe saptamana.
    Banuiesc ca managerul de acolo ia spaga (e posibil asta in Auchan?) ca sa accepte cartofii in halul ala. M-am uitat chiar si in sacii care erau langa cei expusi, toti erau gauriti, stricati, sub orice critica. Nu o singura data ci in randuri repetate, pe parcursul iernii (2015-2016).

Pana la urma asta este baza pentru mancare, ma gandesc ca tot romanul cand gateste are nevoie de cartofi, ceapa, morcovi, telina, nu?

morcovi-auchan cartofi-auchan2

2. Au fost zile in care in Auchan nu am gasit ficatei de pui si carne de vita.

3. Sunt multe zone care par a fi parasite, rafturi goale sau foarte prost aprovizionate.

IMG_0591 IMG_0590 IMG_0589

4. La raionul de oua au fost zile in care am gasit 3 sortimente de oua. WTF? pana si mini magazinele Shop and Go de la megaimage sau Express de la Carrefour au mai multe sortimente.

IMG_0588

5. Cand ti-e lumea mai draga si te-ai obisnuit cu geometria magazinului, ei se trezesc sa rearanjeze, muta laptele unde era untul, iaurtul unde era branza si tot felul de smecherii dinastea de nu mai stii pe unde sa le mai cauti si esti dezorientat.

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading Auchan e enervant at Eddy Dragan's Blog.

meta