De ce sa nu cumperi de la www.cel.ro

December 13th, 2010 § 3 comments

In ultima perioada am facut cumparaturi personale cat si unele pentru firma de la www.cel.ro.

Nu postez acum sa discut despre preturile lor ci despre asistenta atunci cand duci un produs la garantie sau cand trebuie sa returnezi unul.

Sa incep cu garantia: am achizitonat un laptop acum un an de la ei si dupa circa 11 luni a aparut o problema la placa de baza. Din pacate factura si certificatul de garantie erau la contabil si contabilul plecat din tara. I-am contactat atunci pe cei de la firma Corsar Group SRL (asa se numeau atunci parca) si le-am spus ce problema am. Mi-au zis ca s-a schimbat firma intre timp si ca trebuie sa trimit un mail la o adresa de-a lor sa mi se caute factura. Am trimis mail si dupa o saptamana nu primisem raspuns.

Dupa insistente telefonice am reusit sa ajung cu laptopul la service, mi s-a spus ca va dura circa 2 saptamani.

Dupa ce au trecut cele 2 saptamani am dat un mail la service (nu au numar de telefon acolo ci doar mail). Dupa inca 2-3 mailuri si inca 3-4 telefoane am reusit sa intru in posesia laptopului reparat ce-i drept.

Ce am dedus eu din experienta proprie? Cand cumperi de la www.cel.ro esti bun ca platesti suma ceruta insa cand ai nevoie de ajutor esti tratat ca ultimul om.

Nu am sunat niciodata sa ii grabesc sa imi repare mai repede produsul sau sa imi solutioneze mai repede problema. Am sunat doar sa mi se dea un termen aproximativ sau sa mi se confirme ca nu mi se poate da un termen. Ce am obtinut? Amanari, amanari, amanari. Am fost tratat ca intr-un spital de stat.

Iar azi mi se intampla din nou: vreau sa returnez niste memorii de server si mi se spune sa trimit un mail la nush ce adresa. Nicio problema, am dat un mail pentru ca vreau sa stiu daca se pot schimba memoriile sau cumpar altele pentru ca trebuie sa am serverul online in scurt timp. Sunt amanat, pasat pe mail, mi se spune ca voi primi un raspuns pana in ora 18:00. Si ce sa vezi: nu am primit un raspuns. Iar acum astept ca un copil cuminte sa imi raspunda serviabilii de la www.cel.ro cand or avea ei chef.

Drept urmare nu o sa mai cumpar niciodata de la www.cel.ro nimic, nici sa ma plateasca. Cred ca asta e politica multor firme din Romania, esti bun pana cand platesti, apoi esti carpa de sters pe jos.

Sa va fie rusine www.cel.ro !

§ 3 Responses to De ce sa nu cumperi de la www.cel.ro"

What's this?

You are currently reading De ce sa nu cumperi de la www.cel.ro at Eddy Dragan's Blog.

meta