Anunt: Vand Tara Avariata

June 26th, 2010 Comments Off on Anunt: Vand Tara Avariata

ANUNT: Vand tara avariata, 22 milioane de locuitori, pe butuci. Km reali 238.391, ultimul proprietar
Stare tehnică:
Are probleme cu alimentarea, o mică defecțiune la mecanismul de direcție, că nu ține linia dreaptă, și merge cam înfrânată. Cutia de viteze e blocată în marșarier. Este înmatriculată în Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o lună.
Istoric:
Este fabricată acum 2000 de ani, sub licență romană. A fost avariată în repetate rânduri. Prima dată a fost condusă de niște ciobani, dar au mai călărit-o și alții. A fost reparată numai cu piese second hand, aduse de pe la turci. O perioadă a fost condusă bine de niște nemți, Carol I și Ferdinand, dar apoi a încăput iarăși pe mâna unor idioți care au băgat-o prin toate gropile.
Exteriorul a fost vopsit în 1989, dar interiorul este încă plin de rugină. A mai avut câteva reparații capitale, în 1600, 1859 și 1918, dar a mai și pierdut o parte din piese.
Combinații:
Predau leasingul, mai sunt de plată la ea câteva zeci de rate FMI. Accept și variante de schimb cu o țară similară din Africa , oricât de mică ar fi dar să funcționeze.
De ce o vând:
Sincer să fiu, o vând că m-a lăsat în drum și nu mă pricep la ea. Plus că îmi consumă cam mult, și ca s-o repar mă costă cât nu face. Oricum, eu n-am permis de conducere pentru categoria asta de țară, așa că să o conducă cine s-o pricepe. Dacă nu o vrea nimeni, o dezmembrez și o vând pe bucăți. E păcat de ea, vă spun. Sper să o ia cineva care știe să o aprecieze.

Tagged , ,

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading Anunt: Vand Tara Avariata at Eddy Dragan's Blog.

meta