Cura de slabire extrema

January 9th, 2013 Comments Off on Cura de slabire extrema

Un tip destul de grasut se hotaraste sa slabeasca. Cauta pe internet un program de slabire si solicita on-line de la o companie planul lor de pierdere in greutate 5kg in 5 zile, zicandu-si s-o ia mai usor.
A doua zi ii bate la usa o tipa la vreo 19 ani, superba, atletica, doar incaltata in niste adidasi roz si avand un semn atarnat de gat.
Se prezinta ca un reprezentant al companiei online de pierdere in greutate si ii arata ce scrie peecusonul de la gatul sau: “Daca ma poti prinde, poti sa ma ai.”
Fara niciun alt cuvant tipa o lua la sanatoasa.Omul nostru -dupa ea. Cativa kilometri mai tarziu, transpirat si obosit peste masura,renunta la urmarire…
Aceeasi fata se prezinta la usa lui in toate zilele urmatoare si acelasi lucru se intampla de fiecare data…
In a sasea zi,inciudat, tipul se cantareste si constata incantat ca a pierdut 5 kg cum i s-a promis!
Se gandeste ca ar putea sa continue si sa piarda si mai mult din greutate si solicita programul de pierdere in greutate 10 kg in 5 zile de la aceeasi companie…
A doua zi ii bate la usa cea mai frumoasa femeie vazuta in viata lui!
Ea nu purta nimic, doar adidasi roz si la gat cu unecuson atarnat, pe care scria: “Daca ma poti prinde,o sa ma ai.”
Si alergatura reincepe, ea in fata, el dupa ea. Femeia era atat de faina, incat omul nostru alearga dupa ea de din toate puterile.
In urmatoarele patru zile, la fel. Intr-asasea zi, tipul se cantareste si constata foarte multumit ca a mai pierdut 10 kg , dupa cum i se promisese. Erau niste profesionisti adevarati!
Decide sa scape odata pentru totdeauna de kg care le mai avea in plus si solicita programul de pierdere in greutate 20 kg in7 zile.
“Sunteti sigur?” i se trimite un e-mail. “Acesta este cel mai riguros program al nostru si numai cativa clienti ai nostri au putut sa-i faca fata…”
“Absolut”, raspunse el, “nu m-am simtit mai in forma in viata mea!”
A doua zi aude o bataie in usa , alearga fericit sa deschida… si inlemneste.
In fata usii statea un ditamai masculul, incaltat doar cu o pereche de adidasi roz si cu unecuson atarnat de gat, pe care scria:
“Daca teprind, al meu esti!”

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading Cura de slabire extrema at Eddy Dragan's Blog.

meta