Concert Guns N’ Roses

September 22nd, 2010 Comments Off on Concert Guns N’ Roses

Uite ca aseara am ajuns si la mult asteptatul concert Guns N’ Roses. Mult asteptat atat la propriu cat si la figurat fiindca au intarziat cam 2 ore: trebuia sa inceapa la 20:30 si au aparut dupa 22:30, fapt pentru care au si fost huiduiti un pic.

Am vazut un Axl Rose cam in varsta insa care arata destul de bine la cei aproape 50 de ani, multumita operatiilor estetice desigur, si care mai stia si cu microfonul. Si cu pianul. Avea forta pe care o avea odinioara si acelasi timbru vocal binecunoscut. Foarte bine a cantat, trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa mai fie in forma de altadata.

Toti am cantat impreuna cu trupa clasicele November Rain si Paradise City, uitand rapid de faptul ca au intarziat cam multisor. A facut si destul de multe pauze, dupa fiecare aparand cu alta tinuta.

Cat despre organizare si organizatori, ca in Romania: nu erau destule toalete asa ca se formau cozi imense la cele existente, berea s-a terminat cam repede la toate dozatoarele, in mijlocul arenei era un stand video imens astfel ca cei care stateau pe centru si mai in spate nu vedeau nimic pe scena.

In concluzie: mi-a facut mare placere sa ii vad pe Guns N’ Roses si mai ales pe Axl Rose, niste legende ale muzicii rock a anilor ’90, ma bucur ca au avut puterea sa revina dupa atatia ani pe scena. La mai mare!

Axl Rose Young

Axl Rose in 1993

Axl Rose Older

Axl Rose in 2010

Tagged , ,

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading Concert Guns N’ Roses at Eddy Dragan's Blog.

meta