O vizita la Dalboka

March 8th, 2010 Comments Off on O vizita la Dalboka

De curiozitate am mers in week-end sa luam pranzul la un restaurant din Bulgaria, pe numele lui Dalboka.

Este renumit pentru varietatea de preparate din scoici si pentru faptul ca acestea sunt foarte proaspete, restaurantul avand propria ferma de scoici (midii).

Ca sa va faceti o idee despre preturi si varietate atasez chiar meniul restaurantului, aveau o varianta si in limba romana:

Poza Meniu Restaurant Dalboka Bulgaria

Cum se ajunge acolo:

Din Vama Veche mergi inainte, intri in Bulgaria. (Pentru cei cu navigatie setati ca directie Kavarna insa nu ajungeti acolo, faceti stanga inainte de a intra in orasul Kavarna.)
Cum spuneam: din Vama Veche se merge drept cam 40 km pana la un indicator cu Kaliacra spre stanga. Faceti stanga pe unde va arata indicatorul.
Mai mergeti inca 1 km, dupa o sa vedeti alt indicator Kaliacra la stanga.
Faceti stanga apoi mergeti drept inainte cam 3-4 km pana vedeti ca in dreapta se face primul drum asfaltat. Oricum este si un indicator cu Dalboka pe dreapta, cu putin inainte de acel drum asfaltat.
Mergeti pe drumul asfaltat pana se ingusteaza si se face putin spre stanga, este atat de ingust incat nu au 2 masini loc una pe langa alta. Acea poteca betonata coboara pana la mare. Restaurantul Dalboka este pe dreapta. Pe stanga este un alt restaurant care se zvoneste ca are midii cumparate de la hipermarket.

Va doresc pofta buna si drum bun.

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading O vizita la Dalboka at Eddy Dragan's Blog.

meta